Tradiční pivovar v Rakovníku

Tradiční pivovar v Rakovníku je jedním z mála samostatných nezávislých průmyslových pivovarů v České republice.

Vaří svá piva klasickou technologií, kdy pivo kvasí v otevřených kádích a následně leží 40-60 dnů v horizontálních ležáckých tancích.

Pivovar používá pouze ty nejkvalitnější místní suroviny, tj. české slady, žatecký chmel a vodu z vlastních studní.  

Portfolio

Vyrábí 12 piv ve čtyřech značkách: Bakalář (výčepní světlé a tmavé, řezané, světlá 11, ležák světlý a za studena chmelený, speciál medové, nealkoholické za studena chmelené) a Rakovar vařený na 3 rmuty, Černovar (ležák světlý a tmavý), Pražačka (světlé výčepní).  

Dostupnost

Piva jsou dostupná ve vybraných restauracích a obchodech (vč. některých supermarketů) v Praze a ve středních, severních, západních a jižních Čechách.

Prohlídky

Prohlídky je možno realizovat zcela výjimečně po předchozí domluvě.

Akce a festivaly

Festival Vítání léta na pivovarském dvoře se koná 17. 6. 2017 a je spojen s exkurzemi.

 

TRADIČNÍ PIVOVAR V RAKOVNÍKUTradiční pivovar v Rakovníku
Havlíčkova 69, 269 01 Rakovník
Tel.: 313 285 533
info@pivobakalar.cz
www.pivobakalar.cz


Mapa se načítá

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezka - kapesní průvodce na cestu za tuzemským pivem

TRADIČNÍ PIVOVAR V RAKOVNÍKU
TRADIČNÍ PIVOVAR V RAKOVNÍKU
TRADIČNÍ PIVOVAR V RAKOVNÍKU